We staan op meerdere fronten ijzersterk

 

Wanden en Plafonds

Stukadoorsbedrijf Rob van Dam stukadoort wanden en plafonds in een handomdraai en werken deze op de afgesproken wijze af. In de eerste instantie gebruiken we een voorstrijkmiddel voor de hechting en vervolgens komt de afwerking. Fijnschuurwerk, sierpleister, gladpleisterwerk of spackwerk. Onze werkwijze voorkomt scheurvorming en is volledig afgestemd op de realisering van een perfect eindresultaat.

Decoratie stucwerk

De ontwikkelingen binnen ons vak staan niet stil. Decoratief stucwerk wordt veel toegepast bij mensen die een luxer afwerking wensen. Moderne sferen als betonlooks of een toepassing van marmerpleister, de mogelijkheden zijn legio. Voor badkamers, keukens of voor in de living. Met decoratiestucwerk brengt u meerwaarde in uw huis.

Lijsten en Ornamenten

Huizen als paleizen. Mooie plafonds met prachtig lijstwerk en soms met prachtige ornamenten. Deze schitterende lijsten en ornamenten kunnen ook bij u thuis geplaatst worden. De ondergronden moeten vlak en glad zijn zodat onze stukadoors ze mooi kunnen stellen en perfect kunnen afwerken. Het eindresultaat is met een woord gewoon schitterend.

Wij staan garant voor stucwerk van de beste kwaliteit!

Met steeds vernieuwende materialen en technieken en de uitstekende service is uw project bij ons in vertrouwde handen! Wij werken al jaren voor diverse aannemers, architecten, verwerkers, project ontwikkelaars, particulieren en bedrijven. Werkend vanuit Gouda bestrijkt Stukadoorbedrijf Rob van Dam inmiddels geheel midden Nederland.